fbpx

Витамини и минерали

Ние знаем, че липсата на витамини и минерали може да разболее тялото, но с правилно балансиране на тези жизненоважни елементи, човек може да се радва на добро здраве. Усвояването на витамините и минералите може да бъде блокирано по много начини.
Това, което хората подценяват, е емоционалният и мисловен компонент. Ние не винаги се възползваме пълноценно от предимствата на витамините и минералите, които приемаме, в зависимост от нашите убеждения, емоции и програми, които понякога съдържат енергийни блокажи.
Ако учим клетките да усвояват гнева и безсилието и да отхвърлят любовта и радостта, значи ги учим да отхвърлят и веществата, които ще ни дадат способността да се радваме и да обичаме.
Не забравяйте, че мислите са реалност! Вашите убеждения могат да излъчат същата енергия като витамините. Колкото повече изчиствате ума си, толкова по-лесно ще балансирате тялото си.
Болестта не е враг, а сигнал за дисбаланс. За да функционираме нормално, системите в тялото трябва да са в хармония една с друга. Болестта напомня, че на умствено, емоционално или духовно ниво е възникнала нередност и общият баланс трябва да бъде възстановен.
Ваяна Стайбъл – „Тета лечение – болести и разстройства“
С помощта на Тета Хийлинг може лесно да се освободите от убежденията, които вече не ви служат.
Виж, твоите ограничаващи вярвания и изтегли безплатна електронна книжка с тестове >>

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.