fbpx

ЗА МЕН

Венета Вутова  - холистичен консултантКазвам се Венета Вутова и съм холистичен консултант, 

лицензиран преподавател Метафизична анатомия ниво 1,

сертифициран практикуващ Метафизична анатомия ниво 2, 

Тета практик и лектор към Българската асоциация за развитие 

на метода Тета Хийлинг /БАРТ/.

 
 
 

Помагам на хората да се освободят по ефективен начин от негативни емоционални състояния и болка, да възстановят баланса в живота си и да имат хармонични взаимоотношения. 


С прилагане на техниките Тета хийлинг и Метафизична анатомия постигнах положителни промени в различни аспекти от живота си. Това ме мотивира да практикувам методите професионално и да помагам на повече хора по пътя на тяхната промяна и личностно развитие.


Ето по какви теми работя най-често:

  • Освобождаване от тревожност, безпокойство, стрес;
  • Взаимоотношения с партньор, родители, деца;
  • Подобряване на здравословното състояние;
  • Работа по лични цели;
  • Работа с деца от 6 до 10 г.

Това, което ме отличава от колегите, е моята  Система от 7 стъпки за възстановяване на баланса и хармонията, насочена към постигане на резултати спрямо личните предизвикателства.

 

Тази система съчетава актуални енергийни практики, техники за личностно развитие и ключове за самопомощ, с които да намериш решение на твоите емоционални проблеми и болка, да събудиш своята вътрешна сила и да активираш способностите си.

 

Системата е насочена към постигане на конкретни резултати, спрямо твоите предизвикателства и стремежи.

Благодарение на системния подход, който прилагам, моите клиенти постигат целите си в различни области от живота. Общото им състояние се подобрява. Имат повече увереност, по-добри взаимоотношения, изпитват лекота, спокойствие и свобода. Чувстват се много по-цялостни, удовлетворени и щастливи, постигат успехи.

 

Ако искаш да узнаеш как стигнах дотук, виж моята история.

 

Лична история

Избрах да практикувам Тета Хийлинг заради бързите резултати, които дава тази мощна техника.  Започнах да прилагам метода първо върху себе си, след поредица от събития в живота, които повлияха неблагоприятно на емоционалното и здравословното ми състояние. Знаех, че имам нужда от промяна. Бях на кръстопът, в търсене на отговори и решения на своите проблеми и тревоги.

 

С Тета животът ми стана по–хубав, смислен и пълноценен. Върнах си енергията, хармонията и здравето ми се възстанови. Възприех Тета Хийлинг като философия на живот. Постигнах чудесни резултати, затова реших да подкрепя тези, които търсят промяна – по пътя на тяхното личностно развитие.

 

След като се убедих, че има ефект при мен, започнах да помагам и на други хора, които искат да постигнат желаните от тях промени в различни аспекти от живота си – да осъзнаят, че имат избор, да погледнат нещата от друг ъгъл, да променят отношението си към  дадена ситуация или човек, да се почувстват по-спокойни, балансирани, самоуверени, целенасочени и окрилени.

 

От всяка сесия научавам нещо ново, за което съм благодарна. Във всеки човек, с когото съм работила, намирам частица от себе си. Преживяванията с Тета Хийлинг са уникални и невъзможното става възможно, стига да го пожелаеш, да си мотивиран и да се довериш на процеса. С тета сесия може да се освободиш от своите страхове, тревожност, безпокойство, гняв, болка.

 

Позволи  си да откриеш какво те блокира да разкриеш пълния си потенциал, да покажеш най-доброто от себе си, да се развиваш и да се проявиш като успешна личност!