fbpx

С какво са свързани гъбичките и вирусите?

Ако страдате от гъбична инфекция, премахнете от менюто си бялото брашно и захарта и преминете на алкална диета. Гъбичките се размножават в киселинна, леко влажна аеробна среда. Гъбичките могат да се появят по кожата, косата, ноктите или вътре в тялото и да засегнат всички органи. Калцият и магнезият са едни от средствата за предотвратяване появата на гъбички.

В Тета хийлинг наличието на гъбички издава присъствието на програма от типа : “Ще го отложа за по-късно”, а човекът мисли, че това са негови лични чувства. Убежденията, асоциирани с гъбичките, обикновено са свързани с недоволство. Човекът трябва да открие по какъв начин това недоволство му служи.

Знаете ли какво е усещането да живеете без недоволство? Знаете ли как да живеете, без да негодувате срещу себе си, партньора си, родителите, приятелите, колегите и околните? Тъй като всички гъбички са свързани с гнева, първо трябва да разрешите тези проблеми и чак тогава гъбичките ще си отидат.

Вирусите са привлечени към човек, с когото споделят едни и същи програми. Привлечени са към отрицателните качества на човека, защото негативността отслабва индивида на всички нива – физическо, умствено и духовно. Колкото по-стар е един вирус, толкова по-умен е той. Чрез симбиозата между приемника и вируса, нашественикът се научава да изпраща мисловни форми на човека, в опит да го контролира и да удължи собствения си живот.

Ние привличаме определени болести на същия принцип, чрез който привличаме към себе си определени хора. Затова се вгледайте добре в себе си. Привличате ли човешки еквивалент на паразитни енергии? Вирусите се привличат от липсата на самочувствие и лично достойнство, но има и такива, които се свързват със страха.

При работа с убежденията, вирусът може да мутира в безобидна за нас форма. Ето някои Програми за приемане от техниката Тета хийлинг: Аз мога и знам как да живея без паника. Аз знам каква е разликата между собствените ми мисли и чувства и тези на другите. Аз знам, че съм достоен човек и заслужавам добър живот. Аз знам какво е усещането да вярвам в себе си.

Източник: Ваяна Стайбъл – “Тета лечение: болести и разстройства”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.