fbpx

С какво са свързани гъбичките и вирусите?

Ако страдате от гъбична инфекция, премахнете от менюто си бялото брашно и захарта и преминете на алкална диета. Гъбичките се размножават в киселинна, леко влажна аеробна среда. Гъбичките могат да се появят по кожата, косата, ноктите или вътре в тялото и да засегнат всички органи. Калцият и магнезият са едни от средствата за предотвратяване появата на гъбички.

В Тета хийлинг наличието на гъбички издава присъствието на програма от типа : “Ще го отложа за по-късно”, а човекът мисли, че това са негови лични чувства. Убежденията, асоциирани с гъбичките, обикновено са свързани с недоволство. Човекът трябва да открие по какъв начин това недоволство му служи.

Знаете ли какво е усещането да живеете без недоволство? Знаете ли как да живеете, без да негодувате срещу себе си, партньора си, родителите, приятелите, колегите и околните? Тъй като всички гъбички са свързани с гнева, първо трябва да разрешите тези проблеми и чак тогава гъбичките ще си отидат.

Вирусите са привлечени към човек, с когото споделят едни и същи програми. Привлечени са към отрицателните качества на човека, защото негативността отслабва индивида на всички нива – физическо, умствено и духовно. Колкото по-стар е един вирус, толкова по-умен е той. Чрез симбиозата между приемника и вируса, нашественикът се научава да изпраща мисловни форми на човека, в опит да го контролира и да удължи собствения си живот.

Ние привличаме определени болести на същия принцип, чрез който привличаме към себе си определени хора. Затова се вгледайте добре в себе си. Привличате ли човешки еквивалент на паразитни енергии? Вирусите се привличат от липсата на самочувствие и лично достойнство, но има и такива, които се свързват със страха.

При работа с убежденията, вирусът може да мутира в безобидна за нас форма. Ето някои Програми за приемане от техниката Тета хийлинг: Аз мога и знам как да живея без паника. Аз знам каква е разликата между собствените ми мисли и чувства и тези на другите. Аз знам, че съм достоен човек и заслужавам добър живот. Аз знам какво е усещането да вярвам в себе си.

Източник: Ваяна Стайбъл – “Тета лечение: болести и разстройства”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.