fbpx

ОТЗИВИ

Благодаря безкрайно на Вени за помощта, която ми оказа чрез сесиите с тета хийлинг и метафизична анатомия. Помогна ми да се освободя от натрапчиви мисли и чувство на силна мъка, което идваше от линията на майка ми. Благодаря ти Вени, че помогна на голямото ми дете да се освободи от кошмарите си, а на малкото да живее собствен живот без да ме спасява.

– Биляна Кънева – 

Отзив от работилницата “Лични граници”

Благодаря за страхотната работилница! Помогна ми да бъда по-самоуверена и спокойна и да отстоявам правото си на лично щастие.

– Дени Варадинова –

Отзив от работилницата “Лични граници”

Благодаря за прекрасната работилница! Беше ми много полезна. Успях да открия нпкои модели, които следвам.

– Дарина Гочева-

 

Благодаря за работилницата Паник атаки, стрес, тревожност. Изключително полезна ми беше, ползвам съветите и насоките с успех. Много спокойно, човешко, хармонично и разбиращо присъствие на Венета Вутова, благодаря и препоръчвам.

– Диана Димова –

Видео отзив от Билге Мехмед след проведена сесия тета хийлинг

Отзив от Соня Атанасова след проведена МАТ демо сесия по темата: “Неудобство да получавам материални облаги”.

Здравейте! Искам да споделя отзив, след проведена демо сесия с Вени.

По принцип темата трябваше да е лека, за да се направи бърза демонстрация, т.е. избрах тема за неудобство при получаване на материални облаги, като си мислех, че не е нещо твърде сериозно. Както много често се случва обаче в МАТ, докато не започне сесията, не си даваш сметка за дълбочината и произхода на проблема.

Сеанса бе меко казано разтърсващ, защото самата аз не подозирах за първопричината и силата на подтиснатите емоции не само при мен, а и по линията на рода ми. Дадох си сметка как са се отразили семейните взаимоотношения и сериозния отпечатък, който са оставили през годините. 

Благодаря на Вени за помощта и подкрепата, които получих, за да извадя на светло и отработя неща, които ми пречеха в живота! Пиша два месеца след сеанса именно, защото исках да се убедя сама за себе си, че темата вече е отработена. Благодаря, Вени!