fbpx

РАБОТИЛНИЦА: ЛИЧНИ ГРАНИЦИ

Защо е важно да си поставим лични граници?

 

За да определим, заявим и ясно да покажем кои сме, какво допускаме или не толерираме в живота си, какво е важно за нас – да, за нас самите, а не за другите.

 

Проблемът с границите стои в основата на отношенията – към себе си и с хората около нас.

 

Много спорове, кавги и конфликти възникват заради неправилно поставени или слаби лични граници. Границите са размити, когато човек се чувства жертва и позволява да му вменяват чувство на вина, да злоупотребяват с него, да го използват и манипулират.

 

Границите спомагат да заявим нашите нужди и потребности, да отстояваме личното си пространство, така че да се чувстваме комфортно и спокойно.

 

Границите показват как бихме искали да се държат с нас, какво отношение да получаваме и до каква степен да ни зачитат и уважават.

Позволявате ли на хората около вас да прекрачат границата?

 

Допускате ли с вас да се държат по неприемлив и неуважителен начин?

 

Защо?

 

Какво печелите от това? 

 

Какво учите?

 

Какви емоции и предизвикателства са свързани с поставянето на лични граници, какви конфликти възникват и как да ги разрешим?

Ако искате да тествате границите си и да проверите къде линията е нарушена, ако желаете да разберете как да поставите здравословни граници, за да повлияете на отношенията си и да подредите живота си по хармоничен начин, заповядайте на тази РАБОТИЛНИЦА.

 

Събитието ще се проведе на 06.02.2023 г. от 19.00 часа в zoom.

Цена: 35 лв.

 

Водещ: Венета Вутова:

 холистичен консултант,

специалист Тета хийлинг и Метафизична анатомия

Кликни на бутона и се регистрирай за събитието: