fbpx

ИНТЕРВЮ С ВЕНЕТА

Колко дълго си работила като холистичен консултант и защо се занимаваш с това?

Преди няколко години започнах да се занимавам с практикуване на Тета хийлинг, а впоследствие добавих и техниката МАТ /Метафизична анатомия/.  Търсех начин за промяна и алтернатива на традиционните методи на лечение, за да разреша свои здравословни и емоционални проблеми.

Ето само една част от  резултатите, които постигнах:

  • Нормализирах кръвно налягане и кръвни показатели;

  • Изчезнаха болките в гърба и кръста.

  • Изчезнаха симптомите на автоимунно заболяване, за което лекарите бяха казали, че няма лечение.

  • Върнах си отново силата и радостта.

  • Настъпиха също така положителни промени в личен, семеен и професионален план.

Венета Вутова

Как стана това?

Реших да взема мерки, като подходя отговорно към себе си и поема нещата в свои ръце. Осъзнах, че щом съм създала нездравословните и саморазрушителни процеси в себе си, значи мога и да ги променя. Имам силата, волята и способността за това.

 

Започнах да търся информация, да чета материали. Известно време се лутах. Насочих се към посещаване на подходящи курсове, прилагане на енергийни техники, медитации, гимнастика, дихателни упражнения.

Спрях да критикувам, да обвинявам и да се чувствам жертва. Започнах да си обръщам внимание и да отделям време за себе си. Наблюдавах какво отключва и провокира негативните емоции. Открих какво ме блокира.

 

Преминах през освобождаване от стреса, страховете, вината, негодуванието, които се бяха капсулирали и наслоили в мен. Промених си нагласата, настройката на ума, вътрешния свят. Осъзнах ползите и уроците от предишните проблеми и предизвикателства. Продължавам да работя осъзнато върху себе си и да променям живота си. Човек привлича това, което излъчва. Когато сме във вътрешна хармония със себе си, отключваме естествените способности на системите в тялото да влязат отново в състояние на баланс. Тогава симптомите изчезват и болестта си отива.

 

Здравето ми се подобри като бонус ефект от работата върху емоциите.

Тялото ни подава сигнали, но ние често ги игнорираме, докато не се случи нещо, което да ни разтърси и да ни накара да се обърнем към себе си. Тялото ни има способност да се самоизцелява и ключът е вътре в нас, в нашите нагласи, мисловни модели, убеждения, емоции, в отношението и реакциите ни към ситуациите в живота.

 

Преди всичко е важно отношението, което имаме към себе си и това да се поставим на първо място.

Променяйки отношението към себе си, променяме и подобряваме взаимоотношенията си с хората около нас.

Кои са твоите клиенти?

Жени, които искат да направят промени в живота си – прекъсване на нездравословни връзки и модели, подобряване на взаимоотношения с партньор, освобождаване от страхове, емоционално изцеление, създаване на увереност, подобряване на здравето, привличане на изобилие.

 

След като се запознаят с възможностите, които предлага методът Тета хийлинг и моите програми, са силно мотивирани да направят необходимите промени, просто защото усещат, че съществува реален изход от ситуацията.

Какво ще бъде, ако не си работила със случай като моя?

Всеки човек е уникален и затова подходът ми е индивидуален към всеки, с оглед неговия конкретен случай и проблематика, състояние, физика, психика, емоции. Все пак практиката ми показва, че има установени правила, дори сам по себе си всеки случай да е уникален. 

Моята работа се състои в няколко направления:

  • Да разбера какво е твоето предизвикателство, каква е причината за проблема, какво те блокира.

  • Да ти помогна да направиш промени в нагласата си, да прекъснеш нездравословни модели и да поставиш лични граници;

  • Да ти помогна да видиш нови възможности, начини и решения.

  • Да си фокусирана върху конкретни действия, за да постигнеш целите си.

  • Да си мотивирана, за да получиш резулати.

Затова и програмите ми са 3-месечни – период, за който чрез фокусирана и целенасочена работа, проблемът ти да се разреши, състоянието/ ситуацията ти значително да се подобри, а организмът да получи силен тласък към вътрешно здраве и баланс.

Какво те отличава от останалите?

Аз самата не спирам да работя със себе си и прилагам техниките първо върх себе си. Участвам в мастър класове и обучения, за да съм запозната с последните новости и да усъвършенствам уменията си. Уча се от най-добрите.

 

Работя с хора, които са осъзнати и готови за промяна. Прилагам система от 7 стъпки за възстановяване на баланса и хармонията. Уча клиентите и на техники за самопомощ, които им помагат да се чувстват спокойни и в същото време ангажирани с процеса на промяна.

 

Целта ми е да съм ти максимално полезна в разрешаването на проблема.

Подходът е индивидуален и съобразен с теб.

Какво се очаква от мен?

От теб се иска да се въвлечеш съзнателно в процеса, да се запознаваш поетапно с видео уроците, да се включваш навреме в срещите, да правиш конкретни малки стъпки, да въвеждаш промените, за които сме се разбрали, да следваш насоките ми, но и да се наблюдаваш и да слушаш интуицията си. Аз ще се съобразя с твоето темпо и индивидуалност.

 

Знам, че промяната не винаги е лесна, но и ти трябва да знаеш, че колкото повече си ангажирана и фокусирана, толкова по-добри резултати ще получиш.

 

Сама разбираш, че за да постигнеш мечтаните резултати, трябва да предприемеш действие, да промениш нагласи, навици, връзки и отношения.

 

В моментите, в които имаш нужда от подкрепа, ще я получиш. Бъди сигурна!

Кои клиенти не са подходящи?

Моите програми не са за хора, които очакват да получат вълшебно хапче или очакват, че без да полагат никакви усилия ще решат проблем, който имат от години. Също така не са за хора, които са склонни да отлагат прекалено, да търсят извинения, да не спазват препоръките ми. Не работя и с хора, които се съмняват в резултатите, подхода или способностите ми. 

 

Ако си от този тип хора, най-вероятно няма да получиш полза от услугите ми и затова те съветвам да не инвестираш в моя програма и да не си губиш времето.

 

Ако имаш финансови затруднения и това е причината да не можеш да се включиш в програмите, има възможност да се присъединиш към моята фб страница и да се регистрираш в моя сайт, за да получаваш актуална информация за предстоящи безплатни събития и друго полезно съдържние.

Какво представлява подходът?

Подходът  включва доказани техники и алгоритъм на работа, комбинация от  сесии, процедури и упражнения, с насоченост изцяло към теб, твоите проблеми, цели и  резултати.

Това е процес, в който получаваш насоки и конкретни стъпки, които да приложиш без да губиш време в чудене и лутане.

Ще откриеш, че с правилен подход и промени можеш да постигнеш желаните от теб резултати и да се почувстваш по-щастлива, удовлетворена и уверена.

Какви резултати мога да очаквам?

Отново ще кажа, че за да постигнеш дълготрайни резултати е необходимо да се въвлечеш съзнателно в процеса, да имаш мотивация, да отделиш време и енергия, защото до голяма степен дългосрочните и постоянни резултати зависят от теб самата – от това колко си фокусирана и отговорна и колко стриктно спазваш препоръките. Резултати обикновено има още след първата сесия, след това се затвърждават в процеса на работа.

 

Силата и способността за промяна са вътре в теб.

Аз искам да работя с теб, Венета! Какво е необходимо да направя?

Поздравявам те за решението ти за промяна! Радвам се, че ще работим заедно! Според това колко бързо искаш да видиш резултати има три възможни програми, от които можеш да избираш и всяка от тях е с продължителност 3 месеца. 

 

Разгледай ги и помисли коя е най-подходяща за теб!

Добре, знам коя програма искам. Как да започна?

Попълни формата за записване тук и аз ще се свържа  с теб: