fbpx

Как да увеличим шансовете за проявление, за да получим в живота това, за което мечтаем?

Знаете ли, че визуализацията е ефективна в 50 % от случаите, за да получите проявление на желанията си? Ако искате да увеличите шансовете си за проявление, може да се научите да практикувате постигане на тета състояние чрез медитация.

В състояние на тета мозъчна вълна шансовете за проявление се увеличават до 80-90 %.

Ето кои са основните принципи, които трябва да се спазвате:

Имате право да проявявате само в своя живот.

Не ви е позволено да го правите за другите. Например, не можете да „намерите“ работа на съпруга си. Нито можете да накарате някого да ви обича. Независимо колко го искате, това зависи от свободната му воля.

Можете да повикате нови духовни водачи. Търсете водач, който е по-интелигентен от вас, но не чак толкова, че да не разбирате какво ви казва.

И нещо много важно – запомнете, че когато искате да проявите каквото и да било в живота си, ще получите точно това, което сте пожелали.

Винаги искайте това, което е за вашето най-голямо и най-висше добро. Ако ви трябват пари, бъдете разумни и ги поискайте по най-добрия и най-висшия начин. Няма да ви хареса, ако ги получите от застраховка при злополука, например.

Ние създаваме своята реалност.

Уточнете какво точно искате. Внимавайте какви думи казвате и какви мисъл-форми насочвате, тъй като те могат да се материализират – за добро или за лошо. Това, което казвате и мислите, създава вашия живот.

Изречете желанието си в положително изречение в сегашно време: „Аз имам това в този момент“.

Източник: Ваяна Стайбъл – “Тета лечение за напреднали”

Желаеш ли да споделиш твоите житейски предизвикателства и теми за отработване и да имаш яснота за твоята следваща стъпка?

Свържи се с мен за безплатна опознавателна среща:


Ретистрирай се за безплатна опознавателна среща >>

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.